Handelsbetingelser

BETALING

Hos os kan man gratis betale med enten  Dankort, dansk Visa eller man kan også vælge at overføre penge via netbank til: 
Nordea konto 2233-8974 652 731 
Når overførslen er registeret vil varerne blive pakket og afsendt. Hvis man vælger at bruge bankoverførsel bør der regnes med, at transaktionen kan tage ca. 1 bankdag. Altså længere tid end hvis man vælger at bruge betalingskort..

SÅDAN FUNGERER BETALINGS SYSTEMET I PRAKSIS.

Når man benytter betalingskort bliver betalingen straks registreret hos os, når transaktionen er blevet gennemført.
Husk, at kortnummret, dato for udløb står på forsiden og at kontrolcifrene er de tre tal på bagsiden af betalingskortet i feltet sammen med underskriften. Din sikkerhed er, at systemet krypterer kort oplysningerne således, at kun du og NETS ( som tidligere hed PBS (bank transaktionen ))  får kendskab til de personlige kontrolcifre.   


HJÆLP TIL AT FINDE RUNDT I SYSTEMET  ELLER BRUG FOR VEJLEDNING.

Vi har bestræbt os på, at vores webshop er let at handle i og at systemet fungerer logisk. Men savnes en "ekspedient" til at vejlede og skulle man have brug for hjælp til, at komme rundt i shoppen, eller måske benytte betalingssystemet, er du meget velkommen til at kontakte os.
Hvis du har en forespørgsel til vores produkter, er du ligeledes altid velkommen til at kontakte os enten på mail eller telefonisk..
Der kan ringe på tlf. 28 47 11 79 mellem kl 9-17 mandag - fredag / lørdag 9-13. Eller man kan maile til os på 
info@fruhansenschokolade.dk
 


 

EKSPEDITION OG LEVERING

Leverings og forsendelses omkostningerne er følgende:

Hos Fru Hansens håndlavede Chokolade
er portoen  kr. 59,-. pr leveringsadresse.
Køb over kr. 700,- er fragtfrit pr. leveringsadresse
indenfor Danmarks grænser
(undtagen Færøerne og Grønland)
Alle forsendelser leveres med omdeling til modtager adressen af Post Danmark
For forsendelser ud af Danmark gælder Post Danmarks øvrige takster 

 
Du kan få din pakke sendt til en anden adresse end din egen. (Måske er der nogen du vil glæde).  Ønsker du din chokolade eller gavepakke fremsendt til en bestemt dag eller dato, klarer vi også det. Bare du ved bestillingen, under "personlig hilsen" giver os besked om, hvilken dag du ønsker din pakke eller hilsen leveret. (Ikke lørdag-søn og hellidage)  
      Bestiller du lørdag, søndag eller på andre helligdage vil dine varer normalt blive afsendt førstkomnende hverdag.
Når du har besluttet dig for, hvad du ønsker, vi skal sende for dig, finder du i forbindelse med bestillingen et alternativ adressefelt, hvis du vil have fremsendt varen til en anden. 

 


DEN PERSONLIGE HILSEN

Ønskes pakken fremsendt til en man gerne vil glæde eller overraske med chokolade er det som ovennævnt let at gøre. Modtager adressen i det sidste adressefelt udfyldes. Vi trykker gerne og vedlægger et lille kort med en personlig hilsen som vedlægges chokoladen uden at det koster ekstra. Du skriver beskeden samtidig med bestillingen under rubrikken "personlig hilsen" som findes i forbindelse med adresseoplysningerne. ( Max. 40 ord.)
 Den nøjagtige besked eller hilsen fra dig bliver printet på kortet og skulle du vælge at skrive på et andet sprog end dansk er det ingen hindring.

________________________________________________________________________________________________________________________

Pakker der returneres til os og ønskes genfremsendt pga. de ikke har været afhentet på posthus eller adressen er fraflyttet, ukendt m.m opkræves kr. 80.00 til dækning af ny emballage ompakning og forsendelse. Købsprisen for varer der af en af de ovennævnte grunde returneres til os refunderes ikke, men bestillingen kan genfremsendes til en hvilken som helst anden adresse i Danmark.

Fru Hansens Chokolade kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Fru Hansens Chokolade naturligvis en ny leverance uden beregning.
Retur & ombytning
       Skulle du ved modtagelsen opdage, at varerne ikke lever op til vores høje standard, bedes du snarest muligt sætte dig i forbindelse med os. Du kan ringe eller maile til os, evt. returnere varen. 

PRIVATE POLICY

                      Personlige oplysninger oplyst til Fru Hansens Chokolade bliver ikke videregivet og forbliver fortrolige. Anvendelse finder kun sted ved selve købet, faktureringen og fremsendelsen, derefter bliver de slettet.

KLAGEMULIGHED EU
EU-Kommissionens online klageportal kan anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@fruhansenschokolade.dk

 

Persondatapolitik hos Fru Hansens Chokolade.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Fru Hansens Chokolade.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi indhenter oplysninger om navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Fru Hansens Chokolade indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.fruhansenschokolade.dk er

Fru Hansens Chokolade

Norddalsvej 4

4623 Lille Skensved

CVR 10146178

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

 

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

 

 

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet fem år efter, at du har modtaget din vare.

 

 

Andre modtagere af personoplysninger

 

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. Post Nord med henblik på levering af dine indkøb.

 

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.  

 

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

 • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
 • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til

Datatilsynet

Borgergade 28,5

1300 København K

Eller www.datatilsynet.dk

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse:

info@fruhansenschokolade.dk