Om os

Chokoladeværkstedet

 Her startede det hele.
 Man sagde du og Fru Hansen til hende. 

   Fru Hansen var kogekone fra Kaj Munks barndomsby Vejleby på Lolland og mor til den nuværende Fru Hansen, indehaver af Fru Hansens håndlavede Chokolade i Assendrup ved Køge.

 

   Hos hende lærte man, at al fremstilling af gode fødevarer altid begynder helt fra bunden og så tæt på råvaren som mulig. Kun på denne måde er det muligt at opnå optimal smag og kvalitet. Ingen springen over, hvor gærdet er lavest, fordi det vil altid give bagslag i sidste ende, når man søger det bedste af det bedste.

 

   Netop på dette livsgrundlag: Om altid at gøre sig umage og fremstille det bedste for gæsternes skyld, skabte vi for år tilbage Fru Hansens håndlavede Chokolade.

 

   Den daglige oplevelse af, at vi hele tiden søger efter det perfekte i vores chokolader, er det der driver værket.
  Smagsnuancerne og et smukt udseende i det enkelte stykke, men også og en stor variation af mange forskellige stykker er det, der giver en næsten magisk oplevelse, når man bevæger sig rundt i vores chokoladeunivers.

Kort sagt: Hos os fremstilles chokolade på den gammeldags måde.