MARCIPAN PÅSKEÆG

Store Marcipanæg på hver ca. 60 gr.


De er lavet af en Valencia Mandelmasse,


Rørt med frugt eller nødder


Orange. Overtræk af Callebaut mørk 70 % chokolade. Pynt sukkersyltet appelsinskal 

Valnødder, cognac. Overtræk af Callebaut mørk 70 % chokolade. Top lys chokolade. Pynt valnød.

Ovnristede mandler. Overtræk af Callebaut mørk 70 % chokolade. Pynt ristet mandler

Amarenakirsebær. Overtræk af Callebaut mørk 70 % chokolade. Pynt amarenabær.


Hindbær. Overtræk bund af Callebaut mørk 70 % chokolade, top Callebaut hvid chokolade. Pynt hindbær.

Mørk hasselnøddenougat. Overtræk af Callebaut mørk 70 % chokolade og Callebaut lys top Pynt mørk chokolade. 
 




.


 

preload spinner